Rendezvényszervezés

 
 
Köszöntjük Önöket a Dolce Vita Exclusive Kft. nevében.
 
Cégünk a rendezvényszervezés terén magas színvonalú szolgáltatást nyújtó vállalkozás.
 
Meggyőződésünk, hogy a rendezvények terén többet jelentünk, mint egy egyszerű szolgáltató. Az események szervezése számunkra szenvedély, amihez elhivatottság, precizitás, kreativitás, rugalmasság, problémamegoldó képesség és empátia párosul. Ezen értékeket hozzuk magunkkal a mindennapi munkánkban, hogy minden rendezvényünk kivételesen sikeres legyen.
 
A rendezvényszervezés világában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatunkkal méltán állíthatjuk, hogy a Dolce Vita Exclusive Kft. csapata minőségi partnere lehet a rendezvényeik megvalósításához. A szervezőink elkötelezettek abban, hogy az Önök által elképzelt eseményt valósággá formálják, és minden részletre odafigyeljenek, hogy az ne csak az Önök, hanem a résztvevők számára is emlékezetes legyen.
 
Egyedi és kreatív rendezvények megteremtésében tapasztalt szakemberekkel működünk együtt, cégünk partnereivel és szolgáltatóival olyan kapcsolatokat ápol, amelyek biztosítják, hogy minden rendezvényünk a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg.
 
Rendezvényeink nem csupán események, hanem tökéletes kommunikációs eszközök, amelyek segítenek üzeneteik célba juttatásában partnereik és kollégáik felé. Célunk, hogy mindig elegáns és eredeti megoldásokkal szolgáljunk, és a rendezvények szervezése ne csak nekünk, hanem Önöknek is örömteli legyen.
 
Széles körű szolgáltatásaink a tervezéstől a kivitelezésig terjednek, garantálva, hogy minden az elképzelésük szerint alakuljon, és vendégeik remek élményekkel távozzanak. Vállaljuk rendezvényeik megvalósítását számos területen, beleértve konferenciákat, protokoll eseményeket, sajtótájékoztatókat, partner találkozókat, gálavacsorákat, díjátadó rendezvényeket, céges partikat, csapatépítő eseményeket, családi napokat, event stylingot.
 
Bízunk benne, hogy lehetőségünk nyílik együttműködni Önökkel, és segíthetünk rendezvényeik sikeres megvalósításában. Készen állunk arra, hogy minden igényüket magas szinte valósítsuk meg és egyedi, felejthetetlen élményeket teremtsünk.
 
Ajánlatkérésükkel keressenek bizalommal e-mailben vagy telefonon, 24 órán belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket, elképzelésieket és személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önöknek.
 
Varga Edina
Irodavezető
Nemzetközi kapcsolatok szakértő, rendezvényszervező

REFERENCIÁINK

(nagyításért kattintson a képre)