Rólunk


Varga Edina
Irodavezető


Több mint 20 éve megálmodtam a Dolce Vita Utazási Irodát, miután a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként lediplomáztam. Életem meghatározó utazásai közé tartozik Amerika. 1 évet éltem kint, ahol nagyon sok desztinációval, hotel minőséggel ismerkedtem meg. Ezeket a tapasztalatokat használom, mikor utasaim részére összeállítok egy „ feledhetetlen” utazást. Legyen az akár exotikus, exclusive utazás. Kihívásnak tekintem különleges helyszínek felkutatását IS….


Dombrádi Éva
Idegenforgalmi referens


2016-ban végeztem a Nyíregyházi Egyetem turizmus-vendéglátás szakján és azóta töretlenül élvezem a szakma szépségeit. Az évek alatt több tanulmányúton is részt vettem, ezáltal személyesen megtapasztaltam a szépségeket, és természetesen a „buktatókat” is. Specialitásaim közé tartoznak az európai desztinációk, legyen szó akár repülős, autóbuszos, illetve egyéni utazásról.  Nem csak a külföldi, hanem a belföldi utazásokban is „otthon” vagyok, folyamatosan figyelemmel kísérem az aktuális belföldi utazási trendeket.


Szikszai Dorina Orsolya
Idegenforgalmi referens


2019 decemberében végeztem közgazdászként a Debreceni Egyetem turizmus-vendéglátás szakirányon, illetve már a diplomámhoz szükséges szakmai gyakorlatomat is a Dolce Vitánál töltöttem. Nem volt kérdés, hogy az államvizsga után itt szeretném elkezdeni, illetve folytatni pályafutásom. Nemzetközi kapcsolattartóként feladataim közé tartozik a külföldi partnerekkel való kommunikáció angol és német nyelven, külföldi esküvők és rendezvények, születésnapok leszervezése. A kiegészítő szolgáltatások, mint az autóbérlés, transzferszolgáltatás és biztosítások megkötése sem jelent problémát.


Danó-Gombos Rita
Idegenforgalmi referens


2002 óta dolgozom utazási irodában. Kedvenc területem Dél-Európa, a mediterrán országok, illetve a városlátogatások (Róma, Párizs, Amszterdam ).
Szívem csücske Görögország és Mallorca.
Sok tanulmányúton vettem részt, hogy testközelből megismerjem a hoteleket, és utasainknak személyre szabott ajánlatot tudjak adni. Legtöbb alkalommal a török szállodák megismerésére volt lehetőségem.
Két gyermekem van. Családommal sokat kirándulok, utazok, szeretek más kultúrákat megismerni.


Uhrin Eszter
Idegenforgalmi referens


1 éve töltöm a gyakorlatomat a Dolce Vita Utazási Irodában. Leginkább a sportszervezés érdekel, emellett rendezvényeken gyermekek részére programokat, játékos feladatoka ("gyereksarkot") is szívesen szervezek. Az utazási irodában a belföldi szállások foglalásában tevékenykedek.


Aki soha nem utazik, nem érti meg az utazásból hazatérők lelkesedését. Hogy ezt az érzést átélhesd, keresd fel kollégáinkat, akik segítséget nyújtanak abban, hogy megtaláld álmaid útját.

Ha nincs már miről mesélned barátaidnak, indulj útnak, fedezd fel a világot. Az utazásra való felkészülés nagyban befolyásolja utad minőségét. Ebben is segítségedre lehetünk, jó tanácsokkal, ötletekkel, térj be hozzánk!

Most itt kellene felsorolnunk, hogy mi mindennel foglalkozunk, mi a specialitásunk … MINDEN,de csak magas színvonalon. Elsősorban azokat az utakat, szállásokat szeretjük ajánlani, ahol már mi is részt vettünk, ahol már mi is megtapasztaltuk a jót és akár a rosszat is.

Magasra tettük fel önmagunknak a mércét, minden utazás egy újabb kihívás, mert mindig lehet jobban és érdekesebben csinálni.